Valmistuneet

Valmistuminen

Informaatioverkostojen tutkinto-ohjelmasta valmistuu monipuolisia poikkitieteellisen koulutuksen saaneita tekniikan kandidaatteja ja diplomi-insinöörejä. Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista siirtyä jo työelämään, mutta on suositeltavaa syventää perus- ja erikoisosaamisalueitaan suorittamalla myös ylempi korkeakoulututkinto ja valmistua diplomi-insinööriksi. Opintojen poikkitieteellisyys tarjoaa vankan pohjan niin perinteisissä tekniikan alan ammateissa kuin tietoyhteiskunnan tarvitsemana osaajana toimimiselle, omasta erikoistumisalueesta riippuen. Valmistuttuaan voi ryhtyä esimerkiksi tietoalan yrittäjäksi, käyttöliittymien suunnittelijaksi tai vaikkapa toimimaan mediatuotannon parissa.

Valmistuneet infolaiset

Informaatioverkostojen tutkinto-ohjelmasta valmistuneet diplomi-insinöörit toimivat työelämässä moninaisissa tehtävissä tai jatkavat opintojaan TKK:lla. Valmistuneiden joukossa on jatko-opiskelijoiden lisäksi toimittajia, analyytikkoja, konsultteja ja yrittäjiä. Valmistuneita infolaisia ovat rekrytoineet muun muassa Accenture, IBM, Nokia sekä talous- ja IT-alan lehdet. Lisäksi osa toimii tutkijoina TKK:n eri osastojen laboratorioissa.

Vuoden 2007 loppuun mennessä informaatioverkostoista on valmistunut 67 diplomi-insinööriä. Lue Olavin kertomus informaatioverkostoissa opiskelusta ja sen avaamista mahdollisuuksista.

[Sivun alkuun]